Lahden Lauantainäyttämö ry tuottaa tällä hetkellä yhden näytelmän vuodessa ja toimii harrastaja- ja yhdistyspohjalta. Lahden Lauantainäyttämö ry on profiloitunut aikuisharrastajateatteriksi, mutta on mukana ollut nuoriakin teatteriharrastajia. Pääsääntöisesti nuorille suositellaan Lahden kaupungin nuorisoteatteria. Teatterimme on toiminut jo vuodesta 1984 asti.

Jokainen teatterin tekemisestä innostunut on tervetullut toimintaan mukaan: Näyttelijöiden lisäksi tekemistä riittää markkinoinnista puvustamiseen ja lavastamiseen. Meillä ei vaadita aikaisempaa kokemusta, vain intoa tehdä teatteria. Osa lauantailaisista on näytellyt enemmän, osa saattaa olla ensimmäistä kertaa lavalla.

Myös kannatusjäsenet ovat tervetulleita yhdistykseemme!

Esityskautemme on syksyllä ja ensimmäiset lukuharjoitukset pidetään jo toukokuussa. Hallitus valitsee ohjaajan, joka valitsee jäsenistöstä sitten lukuharjoitusten perusteella näyttelijät rooleihin. Toimintaamme voi liittyä aina kun vuosikokous on vahvistanut kuluvan vuoden jäsenmaksun suuruuden.

Jäsenistön innostuneisuuden ja mielenkiinnon mukaan järjestämme kauden aikana mahdollisesti oheistoimintaa näyttämötaiteen, esiintymisen tai vaikka vain yhdessäolon ja hauskanpidon merkeissä.

Lahden lauantainäyttämö pyrkii parantamaan jäseniensä tunnettavuutta ja mahdollisuuksia harrastaa teatteria edistämällä yhteistyötä alueen muiden teattereiden kanssa.

Mukaan pääsee maksamalla jäsenmaksun, 35 euroa vuodessa, Lauantainäyttämön tilille Lammin Osuuspankkiin IBAN: FI 1247 1200 1002 5105.
Viitteeseen oma nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Laitathan myös samat tiedot sähköpostina lauantainayttamo(ätmerkki)gmail.com!
Jäsenenä pääset mukaan oheistoimintaan ja nauttimaan muista jäseneduista.!

Tutustuthan myös sääntöihimme.

Jäikö kysyttävää? Haluatko tulla ensin tutustumaan?

Ota rohkeasti yhteyttä: lauantainayttamo(ätmerkki)gmail.com

Lahden Lauantainäyttämö ei ole ottanut vakuutusta tapaturmien varalle. Suosittelemme ottamaan henkilökohtaisen vakuutuksen.

Rekisteriseloste