HILMAN PÄIVÄT

Lahden Lauantainäyttämön kauden näytelmäksi on valittu Agapetuksen romaaniin perustuva Jorma Kairimon dramatisoima komedia Hilman päivät. Näytelmän ohjaa teatteri-ilmaisun ohjaaja, näyttelijä Elina Eloranta.
Hilman päivät on verraton hupinäytelmä, jonka henkilöt ovat yhtä tuttuja oman aikansa kuin nykypäivän katsojalle, sillä se on komedia suomalaisista.

Lippujen varaukseen tästä: https://book.visitlahti.fi/fi/tapahtuman/a1619943/hilman-p%C3%A4iv%C3%A4t-%7c-lahden-lauantain%C3%A4ytt%C3%A4m%C3%B6/showdetails?search=s%3D20181016

 

Hilman_päivät-2

 

SYDÄMENI ÄÄNTÄ KUUNTELEN -KIERTUE

On tärkeää tehdä kantaaottavia näytelmiä ja syvää draamaa, mutta välillä tarvitsemme arkemme keskellä myös herttaisia tarinoita ja kepeää tunnelmaa. Tähän tarpeeseen vastaa komediallinen pienoisnäytelmä Sydämeni ääntä kuuntelen. Vanhojen Suomi-filmien hengessä kirjoitettu tarina vie katsojan keskelle pienen maalaispitäjän ihmissuhdesotkuja ja rakkauden kiemuroita. 1950-luvun maalaisromanttista tunnelmaa luovat myös esitykseen sisältyvät suomalaiset kansanlaulut, joihin katsojakin saa halutessaan yhtyä mukaan. Näytelmän musiikissa on mukana useampia muusikoita. Kokoonpano vaihtelee eri esityskerroilla. Sydämeni ääntä kuuntelen -näytelmä on valmistettu erityisesti kiertue-esitykseksi, jotta teatterin iloa saataisiin vietyä heillekin, jotka harvemmin teatteriin pääsevät. Näytelmä lähtee kiertämään Lahden seudun palvelutaloja kaudella 2018-2019. Nämä esitykset ovat laitoksille maksuttomia.

Esitystä voivat tilata erilaisiin tilaisuuksiin myös esimerkiksi yritykset, yhdistykset ja yksityiset henkilöt. Tilausesityksen hinta on 200€. Tilausesityksistä tulleilla tuloilla katetaan näytelmän valmistamisesta ja palvelutalokiertueesta syntyneitä kuluja. Esityksen kesto: n. 35 minuuttia. Esitys vaatii n. 3×4 metrin tilan sekä istuimet 1-3: lle muusikolle. Lisäksi esityspaikassa tulisi olla tila, jossa näyttelijät voivat pukeutua.

Esityskausi alkaa 20.11.2018 Tilauksia otetaan vastaan 22.9.-30.11.2018

Kysele esitysaikoja ja varaa omasi: numerosta: 040 555 8226 tai osoitteesta: paiviparkkola@phnet.fi

 

sydameniaanta