Ohjaaja + näytelmä etsintä loppuu 20.3.2018, jonka jälkeen tiedämme seuraavan Lauantainäyttämön 34. produktion ohjaajan ja nimen. Koeluvut seuraavan näytelmään on ajoitettu toukokuulle. Nyt on samalla oiva aika liittyä uutena jäsenenä  yhdistykseemme näin kauden alussa.

cropped-AA_LN_puhdas2.jpg

Ryhmässä riittää tällä hetkellä energiaa ja kokoa tekemään muutakin, joten näillä näkymin pääproduktion lisäksi pyrimme toteuttamaan kiertävän näytelmäsikermän. Suunnitteilla on myös kässärikerho ja lyhytelokuva. Nämä ovat siis vielä suunnitelmia, haaveita ja ajatuksia. Jos jokin sydämessäsi heräsi, niin ilmaise kiinnostuksesi vaikka laittamalla sähköpostia tai Facebookin kautta.

Lauantainäyttämö on ilmoittautunut linkiksi LahtiRegionin ajaman ”Lisää liiketoimintaa Elokuva- ja TV-tuotantojen avulla”-hankkeen ja paikallisten harrastajateattereiden välille koskien avustajahakuja.

Klikkaa tästä: Kuvaus hankkeesta Lahti Region

Jos linkki ei toimi kopioi seuraava selaimen osoiteriville (URL)

http://visitlahti.fi/ammattilaisille/filmaalahdenseudulla/lisaa-liiketoimintaa-elokuva-ja-tv-tuotannoilla-hankkeesta

 

Kategoriat: Yleinen