Vuosikokous 2018 on nyt pidetty. Yhdistyksen tilanne on erinomaisen hyvällä mallilla taloudellisen ja henkisen pääoman suhteen. Yhdistys sai uuden hallituksen. Onnea uusille jäsenille! Muuanne siirtyviä hallitustoimintaan osallistuneita jäseniä kiitämme nöyrimmin siitä panoksesta, jonka olette Lauantainäyttämön eteen tehneet. Olette huikeita tyyppejä. Läsnäoloanne tullaan kyllä ikävöimään, mutta näissä merkeissä varmasti näemme.

Vapaan keskustelun aikana hallitustyypit esittivät näkemyksiään tulevasta kaudesta ja toiminnan muodoista ja kaikki osallistujat saivat esittää omia toiveitaan ja näkemyksiään. Kuvaus suunnitelmista tulee myöhemmin, mutta visioissa esiintyivät vahvasti pääproduktion lisäksi improryhmä, käsikirjoitusiltamat, revyy-ryhmä ja lyhytelokuva tuotanto.

Puhuttiin myös Lahden seudun alueellisesta harrastajateatteriyhteistyöstä, jonka toiminnan aktivoimisessa Lauantainäyttämö oli aloitteellinen menneellä kaudella.

Nyt alkoi uusi kausi ja starttipistooli pamahti tänään. Katsotaan mihin rata viettää !

Kategoriat: Yleinen