VUODEN HARRASTAJATEATTERI 2023

Viikon päästä se vihdoin on!

Lahden Lauantainäyttämö /

Hei!

Viikon päästä elämme jännittäviä hetkiä, kun ensimmäinen koelukutilaisuus on pärähtänyt käyntiin Kirkkokatu 19 B:ssä. Ensi syksyn näytelmän ohjaajamme, Lahden kaupunginteatterin näyttelijän, Tapani Kalliomäen kanssa käymme yhdessä läpi tulevaa näytelmää ja katsotaan, millaisia teatteriharrastajia lahdesta löytyykään!

Koelukutilaisuuteen ei tarvitse etukäteen valmistautua, avoin ja rohkea asenne sekä tekemisen halu riittävät. Välttämätöntä ei ole, että pääsee osallistumaan molempiin koelukutilaisuuksiin, mutta ohjaajan työtä helpottaaksemme olisi suotavaa osallistua molempiin. Toisen koelukutilaisuuden jälkeen kirmaamme kesälaitumille kotiläksyt takataskussa ja varsinainen harjoituskausi alkaa elokuun puolessavälissä. Harjoituksia tulee olemaan useamman kerran viikossa noin 3 tuntia kerrallaan, tarkempi aikataulu päivämäärineen ilmoitetaan myöhemmin produktioon osallistujille, vaikkakin todennäköistä on, että aikatauluun tullaan tekemään muutoksia projektin tarpeiden mukaan.

Oletko jo tulossa? Olisiko sinulla joku kaveri, jota voisi myös kiinnostaa näytteleminen tai lavastuksen teko tai puvustaminen? Kaikki näytelmän tekemisestä kiinnostuneet ovat erittäin tervetulleita koelukutilaisuuksiin!

Nähdään ensi maanantaina 6.5 klo 18.00!

 

1. Koelukutilaisuus 6.5.2019

Kirkkokatu 19B

Klo18.00-22.00

Huom! Tapaaminen ovella klo 18.00, jos tulet myöhässä soita numeroon 0505142635.

 

2. koelukutilaisuus 14.5.2019

Vaahterasali, Aleksanterinkatu 26

klo 18.30-21.00

Kategoriat: Yleinen