VUODEN HARRASTAJATEATTERI 2023

IMPROKURSSI

Lahden Lauantainäyttämö /

Heikki Hagmanin luotsaama improkurssi tulossa!

Impropotku on monipuolinen impropaja kaikille esiintymisestä kiinnostuneille. Työpajassa treenataan lyhyttä improvisaatiota fyysisesti, sanallisesti ja henkisesti. Tarkoituksena kehittää esiintymisrohkeutta ja kontaktia kanssanäyttellijöihin, sekä vapauttaa omaa tilannetajua esiintyessä.

Impropotku kokoontuu kaksi kertaa. Ensimmäinen kurssipäivä on lauantaina 14.10. ja toinen lauantaina 18.11. Kumpanakin päivänä klo 11.30-14.30 Liipolan monitoimitalon Onnissa. Kurssimaksu on 15e/kurssipäivä. Ilmoittautumiset lauantainayttamo@gmail.com.

Sopii vasta-alkajille ja kokeneemmille. Tarvitset vain rennon asun ja hieman halua heittäytyä.

Valmentaja on opettanut improa lukiolaisille sekä aikuisten harrasteryhmälle. Taskusta löytyy myös opettajan pätevyys sekä runsaasti esiintymiskokemusta.

Tervetuloa mukaan!

Piirustuksessa voi olla teksti